حجاب از نظر امام خمینی (ره)

حجاب از نظر امام خمینی (ره) برای زنان و جایگاه آن ها در اجتماع دارای ارزش ویژه ای است.یکی از پیشرفت های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمان مبارزات امام خمینی(ره) با دربار شاه در مورد حجاب و پوشش زنان مسلمان ایران بود.

حجاب-از-نظر-امام-خمینی-(ره)

آنچه سبب شد امام خمینی دست به قلم بزند فساد و بی بند و باری بود که در جامعه دامن گیر مردم شده بود و آثار شوم آن به نسل‌های بعدی سرایت می کرد؛ اما با دلاوری های مردم خدا همچون امام خمینی (ره)  مردم مومن کشور اسلامی ایران علیه این گونه بی بند و باری های دربار شاه قیام کردند و با پوشش و حجاب کامل دختران و زنان مسلمان توانستند رژیم شاهنشاهی را از ایران بیرون کرده، مملکت را با به وجود آوردن حجاب و پوشش اسلامی پیروز نمایند و رضایت و خشنودی خداوند و ائمه معصومین را به دست آوردند و خداوند نعمت های بی دریغش را برای این مردم هر روز فراوان تر از روز دیگر نازل کرد؛ از همین رو حجاب یکی از مهمترین آثار و برکات خود را در قیام علیه نظام شاهنشاهی به اثبات رساند.

 بیانات در مورد حجاب از نظر امام خمینی (ره) :

«از جنایت های بزرگی که به ملت ما شد… بانوان ما را ملعبه کردند.

بانوان ما را مثل عروسک ها کردند.

این ها می خواستند زن را شی مثل یک چیز، مثل یک متاع، به این دست و آن دست بسپارند.»

زن هم باید از فساد اجتناب کند.

زن ها نباید ملعبه جوان های هرزه بشوند.

زن ها نباید مقام خودشان رامنحط کنند و خدای ناخواسته بزک کرده بیرون بروند ودر انظار مردم فاسد قرار گیرد.

زن ها باید انسان باشند، زن ها باید تقوا داشته باشند، زن ها اختیار دارند، همانطوری که مردها اختیار دارند.

آنهایی که قصد دارند زنان را ملعبه مردان و جوانان فاسد قرار بدهند ،جنایتکار هستند.

زن ها نباید فریب بخورند.

زن ها گمان نکنند این مقام زن است که بزک کرده یا سرباز و لخت بیرون برود، این مقام زن نیست، این عروسک بازی است، زن باید شجاع باشد.

زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت کند.

زن آدم ساز است،زن مربی انسان است.

اینجانب به زنان توصیه می‌کنم که رفتار زمان طاغوت را فراموش کنند و ایران عزیز را که متعلق به خودشان و فرزندانشان است به طور شایسته بسازند.

امام خمینی معنای آزادی غربی را چنین تشریح می‌کند:

«آن آزادی که آنها برای مملکت ما می‌خواستند آن آزادی بود که پسرهای جوان ما و هم دخترهای جوان ما را به تباهی بکشند. آن آزادی را آنها می خواهند که من، این آزادی وارداتی یا آزادی استعماری را یک آزادی که در ممالکی که وابسته به غیر باشد. این آزادی‌ها را سوغات می آورند،مثل هروئین، مشروبات، صدها محل فساد که همه را در غالب آزادی به وجود می آورند، و می خواستند مراکز فحشا بیشتر از مراکز علم باشد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *